maandag 20 februari 2012

Saai eten...

Sommig eten is saai. Kaal. Eentonig. Wel lekker, maar toch net-niet. Maar ja, om het ergens in te verwerken 'is ook weer zo'n gedoe' dus we bijten massaal de kiezen op elkaar en zorgen dat het netjes voor de THT-datum opgegeten is, om het vervolgens wéér te kopen omdat het tóch wel lekker is.

Zo zonde! Al het eten is makkelijk op te fleuren. Je moet het alleen even doen!

Een eierkoek besmeerd met een laagje vanillevla en hagelslag.

Havermoutpap (niet uit een pak, wat denken jullie wel, zelfgekookt natuurlijk ;)) met appel, kaneel en rozijntjes.

Een appel met kersenyoghurt en kaneel.

Een eierkoek met chocoladepudding.

Een boterham met een mengsel van philedelphia, mayonaise (nouja... friteslijn van remia ;)) met plakjes komkommer en wat aromat/peper.

Havermoutpap met bebogeen...

...n het bakje waar de bebogeen inzat, errug lekker om je vingers doorheen te halen ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten