maandag 30 januari 2012

Welkom!

Halloooo :).

Welkom op deze gloednieuwe blog. Ik heb hem na verscheidene pogingen tot naam geven (delicious, goodfood, goodfoods, deliciousfood, tastyfood) Deliciouze genoemd. Het mag dus duidelijk zijn dat deze blog over eten gaat, haha. Niet over afvallen, supergezonde voeding, über-macro-bio-organische diëten; Deze blog gaat over balans vinden, het goede met het lekkere combineren.

Hier zit voor mij wel een verhaaltje achter. Laat ik wat over mezelf vertellen ;). Ik ben Anne, sinds ongeveer 2 jaar heb ik anorexia. Ik ben in korte tijd veel afgevallen, ik moest opnieuw aankomen, viel weer af, kwam weer aan. Het is een hele struggle voor me geweest en ik ben nog lang niet klaar met deze strijd. Wel heb ik al geleerd dat ik moet genieten van het leven, overdaad schaad. Te gezond is niet goed, het moet leuk blijven. Het leven is te leuk om te verpesten met diëten. Dat is zo zonde van je tijd!

Neus eens rond, ik hoop dat deze blog bij je blijft hangen. Sta eens stil bij je gedachtes en bij je eet- en dieetpatroon, ga met me mee op de zoektocht naar balans. Geniet, be healthy, be happy!

Liefs, Anne